COEN SEVENS

Mijn naam is Coen Sevens en ben in 1984 geboren te Tilburg. Heb tot vorig jaar in het dorpje Diessen gewoond en woon sinds een jaar in St. Michielsgestel.

In het dagelijks leven werk ik bij VSB Wellness in Diessen als accountmanager. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk te sporten en op zijn tijd ook te genieten van andere dingen.

Ik ben op jonge leeftijd (7) begonnen met wielrennen. Door mijn broer en overige familieleden ben ik besmet geraakt met het wielervirus.

Waar ik nooit een keuze heb kunnen maken tussen het wielrennen op de weg en het crossen ben ik het beide blijven doen. Uiteindelijk leg je een goede basis voor de cross toch in de zomer.

De mooiste uitslagen heb ik behaald vanaf de laatste jeugd categorie tot aan mijn junioren periode. Hier werd ik 3e op het NK wielrennen in Wierden. 4e op het NK veldrijden in Gieten en Districtskampioen bij de junioren. Daarnaast heb ik vele ereplaatsen weten te behalen en een plaats in de Nederlandse selectie.

Afgelopen zomer heb ik vele wegwedstrijden gereden met weer eens leuke uitslagen. Op een gegeven moment en ben ik benaderd door Edwin en Karin om bij team Raats te komen rijden.

Aangezien ik enkele jaren geleden ook al met enkele jongens naar Frankrijk ben geweest heb ik hier gelijk ja op gezegd.

Ik hoop dan ook mooie resultaten neer te kunnen zetten en samen met het team vele leuke momenten te beleven.