KARIN VAN GRIMBERGEN

Mijn naam is Karin van Grimbergen. Ik ben opgegroeid in Best en woon sinds 2015 samen met Edwin in Helmond. Ik heb twee kindjes, Niels van 8 jaar en Lieke van 5 jaar. Na mijn toeristische opleiding in ’s-Hertogenbosch heb ik een klein jaartje bij Vacansoleil gewerkt en ik werk alweer bijna 15 jaar met veel plezier bij reisburo Travel Service Best. Een leuke, gezellige baan waarbij ik iedere dag opnieuw mensen mag helpen met het uitzoeken van een mooie reis met een de leuke bijkomstigheid dat ik via mijn werk een heel groot deel van de wereld heb mogen verkennen, van Nieuw Zeeland, China, Kenia tot Amerika en nog veel meer.

Mijn grote passie is altijd wedstrijdzwemmen geweest wat ik ben gaan doen nadat ik mijn zwemdiploma’s had tot dat ik een jaar of 20 was. Wij waren met een kleine hechte ploeg zo’n 20 uur per week in het zwembad te vinden waar we fanatiek aan het trainen waren om zoveel mogelijk te presteren. Ik ben een keer of 15 Brabants Kampioen geweest, helaas heb ik op de Nederlandse Kampioenschappen net geen medaille kunnen behalen maar een 4e plaats is ook geen slechte prestatie.

In 2012 heb ik Edwin leren kennen en hij heeft mij in een korte tijd enthousiast weten te krijgen over de wielersport. Zelf zit ik sinds die tijd regelmatig op de racefiets, tot voor kort niet om te koersen maar om gewoon fijn sportief buiten bezig te zijn. Begin van het cross seizoen 2013/2014 ben ik echter mee gaan doen met de NWB crossen in de omgeving. Het eerst seizoen al een paar keer op het podium gestaan en het jaar erop zelf een overwinning behaald en ook het eindklassement op mijn naam geschreven. En ieder seizoen een beetje beter presteren is tot nu toe gelukt. Afgelopen seizoen (’15-’16) heb ik maar liefst 10 van de 15 crossen gewonnen en wederom het eindklassement. 

Wat Team Raats voor mij bijzonder maakt is de gezellige sfeer onderling! Iedereen is er voor elkaar en niet alleen tijdens de koers maar ook andere dagen van de week kun je bouwen op de teamleden die voor je klaarstaan wanneer je ze nodig hebt! Het is een hechte vriendengroep die topprestaties levert en veel plezier hebben onderling! Ik mis dan ook geen koers en ben er altijd bij!